Commercial break

Alle treurnis op een stokje… De HappySads liggen voor onbepaalde tijd stil en misschien is dit wel een goede gelegenheid om mijn talrijke bezoekers eraan te herinneren dat ze ook altijd bij mij terechtkunnen voor allerhande opdrachtjes! Een leuke, op maat gemaakte cartoon nodig voor een publicatie? Folders, tijdschriften, websites… het ziet er toch allemaal iets aantrekkelijker uit met een catchy cartoontje – ja, ook in het Nederlands :-). Dus aarzel niet om me te contacteren: kartoen@gmail.com!

Boring

Meer voorbeelden van mijn werk vind je onder het tabje “Cartoons” hierboven.

P.S. Van taltijke bezoekers gesproken: het was al aangekondigd en nu een feit, de kaap van de 1000 unique visitors is gerond, en hoe! Met nog tien dagen te gaan deze maand staat de teller al op 1387!

Leave a Reply